Ametuer Ray

Only available on StudyMode
  • Download(s) : 100
  • Published : April 1, 2013
Open Document
Text Preview
Exploring Microsoft Office 2010 Volume 1
Word Chapter 2
Testbank

1) Typography can be defined as the process of selecting all EXCEPT: A) typefaces.
B) type styles.
C) type formats.
D) type sizes.
Answer: C
Diff: 3
Reference: Text Formatting Features
Objective: 1
AppChap: Word 2: Word Document Presentation

2) Which of the following is most synonymous with "font"?
A) Typeface
B) Typography
C) Type style
D) Styles
Answer: A
Diff: 2
Reference: Text Formatting Features
Objective: 1
AppChap: Word 2: Word Document Presentation

3) Which of the following contains thin lines at the top and bottom of the primary strokes of the font characters? A) A sans serif typeface
B) A monospace typeface
C) A serif typeface
D) A proportional typeface
Answer: C
Diff: 2
Reference: Text Formatting Features
Objective: 1
AppChap: Word 2: Word Document Presentation

4) Which of the following special effects is available from the Font dialog box but is not available from the Font group on the Home tab? A) Strikethrough
B) Subscript
C) Superscript
D) Small caps
Answer: D
Diff: 3
Reference: Text Formatting Features
Objective: 1
AppChap: Word 2: Word Document Presentation
5) Which of the following refers to the amount of horizontal space between characters? A) Kerning
B) Scaling
C) Character spacing
D) Position
Answer: C
Diff: 2
Reference: Text Formatting Features
Objective: 1
AppChap: Word 2: Word Document Presentation

6) Which of the following is an advanced form of font designed for both Windows and Macintosh? A) Kerning
B) Typography
C) OpenType
D) Proportional
Answer: C
Diff: 2
Reference: Text Formatting Features
Objective: 1
AppChap: Word 2: Word Document Presentation

7) Pressing ________ is a quick and easy way to toggle among uppercase, lowercase, and sentence case formats. A) Shift+F2
B) Shift+F3
C) Ctrl+F4
D) F5
Answer: B
Diff: 3
Reference: Text Formatting Features
Objective: 1
AppChap: Word 2: Word Document Presentation

8) The ________ option will stretch a title to span across the top of a page. A) Condensed
B) Kerning
C) Positioning
D) Expanded
Answer: D
Diff: 1
Reference: Text Formatting Features
Objective: 1
AppChap: Word 2: Word Document Presentation
9) Which of the following is FALSE about the Highlighter feature in Word 2010? A) To remove highlights, select the highlighted text and click Remove Color. B) It can be accessed on the Mini toolbar.

C) It can be accessed in the Font group on the Home tab.
D) The button can be selected prior to selecting the text.
Answer: A
Diff: 3
Reference: Text Formatting Features
Objective: 1
AppChap: Word 2: Word Document Presentation

10) ________ inserts a nonbreaking hyphen in your document.
A) Ctrl+F4
B) Shift+H
C) Ctrl+Shift+Hyphen
D) Ctrl+N
Answer: C
Diff: 3
Reference: Text Formatting Features
Objective: 2
AppChap: Word 2: Word Document Presentation

11) Which of the following examples would be most appropriate for a nonbreaking space? A) Three trees
B) John and Jean Huberman
C) 541-555-5555
D) Ms. Boyles
Answer: D
Diff: 1
Reference: Text Formatting Features
Objective: 2
AppChap: Word 2: Word Document Presentation

12) Default tab stops are set every ________ across a page.
A) inch
B) quarter-inch
C) one-half inch
D) ten centimeters
Answer: C
Diff: 2
Reference: Paragraph Formatting Feature
Objective: 3
AppChap: Word 2: Word Document Presentation
13) Which of the following is NOT a type of tab in Word 2010? A) Bar tab
B) Center tab
C) Decimal tab
D) Point tab
Answer: D
Diff: 1
Reference: Paragraph Formatting Feature
Objective: 3
AppChap: Word 2: Word Document Presentation

14) In addition to setting tabs in the Tabs dialog box, tabs can be set: A) on the Quick Access Toolbar.
B) directly on the ruler.
C) directly on the Mini toolbar.
D) directly from the Page Layout tab.
Answer: B
Diff: 1...
tracking img