Test Bank

Satisfactory Essays
Principles of Risk Management and Insurance, 11e (Rejda)
Chapter 1 Risk in Our Society

1) Traditionally, risk has been defined as
A) any situation in which the probability of loss is one.
B) any situation in which the probability of loss is zero.
C) uncertainty concerning the occurrence of loss.
D) the probability of a loss occurring.
Answer: C
Question Status: Previous Edition

2) Objective risk is defined as
A) the probability of loss.
B) the relative variation of actual loss from expected loss.
C) uncertainty based on a person's mental condition or state of mind.
D) the cause of loss.
Answer: B
Question Status: Previous Edition

3) An insurance company estimates its objective risk for 10,000 exposures to be 10 percent. Assuming the probability of loss remains the same, what would happen to the objective risk if the number of exposures were to increase to 1 million?
A) It would decrease to 1 percent.
B) It would decrease to 5 percent.
C) It would remain the same.
D) It would increase to 20 percent.
Answer: A
Question Status: Previous Edition

4) Uncertainty based on a person's mental condition or state of mind is known as
A) objective risk.
B) subjective risk.
C) objective probability.
D) subjective probability.
Answer: B
Question Status: Previous Edition

5) The long-run relative frequency of an event based on the assumption of an infinite number of observations with no change in the underlying conditions is called
A) objective probability.
B) objective risk.
C) subjective probability.
D) subjective risk.
Answer: A
Question Status: Previous Edition

6) Which of the following statements about a priori probabilities is correct?
A) They are subjective probabilities based on ambiguity in the way probability is perceived.
B) They are subjective probabilities that may vary among individuals because of factors such as age, gender, education, and the use of alcohol.
C) They are objective probabilities that can

You May Also Find These Documents Helpful

  • Satisfactory Essays

    Test Bank

    • 534 Words
    • 3 Pages

    Appendix B for Unit Two Questions on the Features N.B.: TYPE indicates that a question is new, modified, or unchanged, as follows. N A question new to this edition of the Test Bank. + A question modified from the previous edition of the Test Bank. = A question included in the previous edition of the Test Bank. chapter 5—insight into e-commerce: do computers have free speech rights? 1. FastBreak Inc. is dissatisfied with its ranking in Google Inc.’s search results. FastBreak files a suit…

    • 534 Words
    • 3 Pages
    Satisfactory Essays
  • Satisfactory Essays

    Test Bank

    • 95885 Words
    • 682 Pages

    Assignment Print View 1 of 334 http://ezto.mhecloud.mcgraw-hill.com/hm.tpx For more Ebook's - Test Bank - Solution Manual Please visit our website : http://www.needbook1.com/ or contact us at Ebooksmtb@hotmail.com Also you can contact us on Skype: Ebooksmtb award: 1.00 point TB 01-01 Which of the following best describes the main rea... Which of the following best describes the main reason that independent auditors report on a company's financial statements? Management fraud may exist within…

    • 95885 Words
    • 682 Pages
    Satisfactory Essays
  • Satisfactory Essays

    Test Bank

    • 555 Words
    • 3 Pages

    Chapter 16 Test Bank Multiple Choice 1. The Renaissance was born in which of the following cities? a. Athens b. Rome c. Florence d. Pisa Answer: c 2. Cultural and political leadership for the early Renaissance was under the auspices of which of the following families? a. the Lombards b. the Medici c. the Visconti d. the Castiglione Answer: b 3. Which of the following events caused a climate of intellectual skepticism in middle-class men and women of the era? a. the Black…

    • 555 Words
    • 3 Pages
    Satisfactory Essays
  • Powerful Essays

    Test Bank

    • 21854 Words
    • 88 Pages

    Module C Legal Liability True / False Questions 1. Auditors are potentially liable for monetary damages and subject to criminal penalties for failure to perform professional services properly. True False 2. Auditors cannot be held liable to their clients for failure to detect material management fraud. True False 3. Joint and several liability is a doctrine that allows a successful plaintiff to recover the full amount of a damage award from any defendant regardless…

    • 21854 Words
    • 88 Pages
    Powerful Essays
  • Satisfactory Essays

    test bank

    • 1787 Words
    • 20 Pages

    the stakeholder interaction model. d. a two-way street. e. a continuum. ANS: A PTS: 1 6. Which of the following industries tends to generate a high level of trust from consumers and stakeholders? a. Insurance b. Technology c. Banks d. Mortgage lenders e. Financial services ANS: B PTS: 1 7. Which of the following is not a benefit that primary stakeholders tend to provide to organizations? a. Supplies of capital and resources. b. Expertise and leadership c.…

    • 1787 Words
    • 20 Pages
    Satisfactory Essays
  • Satisfactory Essays

    Test Bank

    • 2293 Words
    • 10 Pages

    CHAPTER 1 1. Which of the following would NOT lead to an improvement in the hiring system of an organization? |a. |communicate to the hiring managers about their annoying interview habits | |b. |use scientific methods and efficient selection methods | |c. |determine the motivations of job seekers |…

    • 2293 Words
    • 10 Pages
    Satisfactory Essays
  • Satisfactory Essays

    Test Bank

    • 5863 Words
    • 24 Pages

    Chapter 1: Introduction to Quality TRUE/FALSE 1. People view quality subjectively and in relation to differing criteria based on their individual roles in the production-marketing value chain. ANS: T PTS: 1 DIF: Difficulty: Easy NAT: BUSPROG: Analytic TOP: A-head: Defining Quality KEY: Bloom's: Knowledge 2. The transcendent definition of quality provides a means by which quality can be measured or assessed as a basis for practical business decisions. ANS: F PTS: 1 DIF: Difficulty:…

    • 5863 Words
    • 24 Pages
    Satisfactory Essays
  • Satisfactory Essays

    Test Bank

    • 5355 Words
    • 22 Pages

    Project Management: Achieving Competitive Advantage, 3e (Pinto) Chapter 1 Introduction: Why Project Management? 1.1 True/False Questions 1) Projects, rather than repetitive tasks, are now the basis for most value-added in business. Answer: TRUE Diff: 1 Section: 1.0 Introduction Skill: Factual AACSB Tag: Reflective 2) Projects are typically ongoing, day-to-day activities that have goods and services as outputs. Answer: FALSE Diff: 2 Section: 1.1 What Is a Project? Skill:…

    • 5355 Words
    • 22 Pages
    Satisfactory Essays
  • Good Essays

    test bank

    • 4876 Words
    • 68 Pages

    Biology: Concepts and Connections, 6e (Campbell) Chapter 4 A Tour of the Cell Multiple-Choice Questions 1) Which of the following statements about cells is true? A) All cells have cell walls. B) All cells have internal structures that move. C) All cells are attached to other cells. D) All cells are motile. E) All cells have static organelles. Answer: B Topic: Opening Essay Skill: Factual Recall 2) Light microscopes A) can…

    • 4876 Words
    • 68 Pages
    Good Essays
  • Satisfactory Essays

    test bank

    • 5489 Words
    • 34 Pages

    Questions Chapter 01 The Concept of Strategy True False Questions Question title Question stem Choice Difficulty 1 Easy 2 Medium 3 Hard Reference link Topic TF01.01 Strategy is a detailed plan and a program of instructions that every member of the organization must carefully follow to ensure success F 1 Introduction and objectives Strategy definition TF01.02 Strategy is a unifying theme and a general guideline T 1 Introduction and objectives Strategy definition…

    • 5489 Words
    • 34 Pages
    Satisfactory Essays