pow pow

Topics: Java, Entity Bean, Java Platform, Enterprise Edition Pages: 25 (5205 words) Published: October 24, 2013
1) What is an Entity Manager?
1) It is the service object that manages entity life-cycle instances. 2) It is a set of entity instances.
3) It is a unique value used by the persistence provider.
4) It is a value that is used to map the entity instance to the corresponding table row in the database.

Solution : 1
--------------------------------------------------------
2) Which of the following properties of an entity specifies the propagation of the effect of an operation to associated entities? 1) Cascade
2) Ownership
3) Cardinality
4) Direction

Solution : 1
--------------------------------------------------------
3) Which of the following entity manager methods forces the synchronization of the database with entities in the persistence context? 1) flush
2) refresh
3) contains
4) merge

Solution : 1
--------------------------------------------------------
4) Which of the following options is true about mapped superclass? .i 1) It is a plain Java technology interface that is designated with the MappedSuperclass annotation. 2) It is created to provide state and the corresponding object/relational mapping information to child classes through the inheritance mechanism. 3) It can be passed as arguments to methods of the EntityManager or uery interfaces. 4) It is a target of a persistent relationship.

Solution : 2
--------------------------------------------------------
5) Which of the following options is a static query expressed in metadata? 1) Named query
2) uery language
3) uery object
4) Native query

Solution : 1
--------------------------------------------------------
6) Which of the following options can be compiled to a target language such as SL of a database or other persistent store? 1) Java Persistence uery Language
2) Named query
3) uery object
4) Native query

Solution : 1
--------------------------------------------------------
7) What requirement does the GROUP BY clause impose on the SELECT clause? 1) Item that appears in the SELECT clause including the arguments to an aggregate function must also appear in the GROUP BY clause. 2) Item that appears in the SELECT clause other than as an argument to an aggregate function must also appear in the GROUP BY clause. 3) Item that appears in the GROUP BY clause must also appear in the SELECT clause. 4) Item that appears in the SELECT clause should not appear in the GROUP BY clause.

Solution : 2
--------------------------------------------------------
8) Which of the following methods will you use to control the start position of the result set in a query? 1) setFirstResult(int startPosition)
2) SetFirstResult(int startPosition)
3) startPosition()
4) setParameter(int startPosition)

Solution : 1
--------------------------------------------------------
9) Which of the following L statements operates on the underlying persistence store such as database? 1) SELECT
2) UPDATE
3) DELETE
4) WHERE

Solution : 1
--------------------------------------------------------
10) Which of the following callback annotations can be used to designate a callback method defined in an entity class? 1) PostConstruct
2) PreDestroy
3) PostActivate
4) PreRemove

Solution : 4
--------------------------------------------------------
11) Which of the following statements identifies an interceptor? 1) It is a class that works in conjunction with a bean class to interpose on business method invocations and receive life-cycle callback notifications. 2) It is a method that intercepts the invocation of a business method of a session bean or listener method of a message-driven bean. 3) It is a method that intercepts life-cycle events generated by session bean and message-driven bean instances. 4) It is a method that intercepts the invocation of a business method of a entity bean or listener method of a message-driven bean.

Solution : 1...
Continue Reading

Please join StudyMode to read the full document

You May Also Find These Documents Helpful

  • Native American Pow Wows Essay
  • Essay about Vietnam POWs
  • Essay about Pow 15
  • Essay on Pow #2
  • Imp 1 Pow 14: Mega Pow Essay
  • Around the Horn Pow Essay
  • Growth Of Rats POW Essay
  • Essay about POW 9 IMP3

Become a StudyMode Member

Sign Up - It's Free