Ce Maninca O Pisica

Pages: 4 (1040 words) Published: December 12, 2010
Poti sa ii mai dai sunca taiata,carne(NU CRUDA!)lapte(in care poti sa ii pui un galbenus de ou-este foarte sanatos),si resturi daca mananca.poti sa alternezi sa vezi daca ii place mancarea cumparata si cea din casa.poti sa iei mancare uscata(kitty-kat)care o va manca siguuur!dar NICIODATA PRAJELI!mancare de asta mananca pisicutsa mea,dar poti incerca si altceva.

Sunt si alimente interzise complet:peste crud,hrana de caini,unele resturi(poti carene de pe oase,osicioare),albus de ou crud(galbenus da)

carnea trebuie sa fie ingredientul principal din hrana ei. Carnea gatita poate fi completata cu legume fierte (morcovi, dovlecei, mazare, porumb), cereale, branzeturi, lapte, iaurt, galbenus de ou.Nu uita ca pisica trebuie sa bea suficienta apa zilnic. Pe cat posibil, apa nu trebuie sa fie de la robinet, ca sa nu contina clor.

intai,ar trebui sa vezi ce ii placa,s`ar putea sa nu vrea ori si ce,dar incearca.sper ca team ajutat.PaPa! Pisica papa tot ce papi tu,sau ma rog,aproape tot.dai supe,piureuri,chestii de genu. Peste, lapte, etc., sunt multe alimente proaspete bune pentru o pisica

Ce trebuie sa stii despre hrana pisicii
+ A -
recomanda
comentarii
voteaza
22 Iun 2010 17:49
Vrei ca pisica ta sa fie sanatoasa si voioasa si stii bine ca o nutritie buna este esentiala. Dar ce face o mancare de pisica sa fie cu adevarat sanatoasa? Ce tip de mancare este buna pentru pisica ta? Ai nevoie de ceva special in care sa depozitezi mancarea? Mai jos afla ce ai nevoie sa stii despre mancarea de pisici.

Din ce e facuta mancarea de pisici?

In general, mancarea contine apa, proteine, grasimi, carbohidrati, vitamine si minerale. Proteinele sunt cele mai importante “materile de constructie” pentru celule, tesuturi si organe. Aceste proteine se pot extrage atat din animale cat si din plante. Soia, legumele sau cerealele sunt exemple de proteine vegetale. Puiul, mielul, curcanul si pestele sunt exemple de proteine extrase din animale. In concluzie,...
Continue Reading

Please join StudyMode to read the full document

You May Also Find These Documents Helpful

  • O Essay
  • Engineering and Ce 211c Ce Essay
  • Essay about Dcp, Ce
  • O. Henry Essay
  • Essay on the O net
  • ilgip;o Essay
  • O' Level Essay
  • ZEST-O Essay

Become a StudyMode Member

Sign Up - It's Free