Answer and Discussion Board

Topics: Answer, Microsoft, Drill instructor Pages: 3 (571 words) Published: August 9, 2013
Name: Dylan Horton

Course Information & Classroom Review

This assignment gives you an opportunity to explore the virtual classroom and review the contents of the UNIV 103 course information as you prepare for this unique learning experience. Please answer the questions below based on the UNIV 103 course information.

1.What is the name of your online textbook and where can it be found within the classroom? Answer: Student Success by the Editorial Board and it is found on the bookshelf

2.How many Live Chats will your instructor be holding each week? Answer: at least two live chat sessions a week

3.Are the Live Chats recorded for your review anytime during the week? Answer: Yes the live chats are recorded so any student can refresh the information

4.Is there a Small Group assignment in this course?
Answer: yes there is a small group of us students

5.How many Discussion Board posts in total, will need to be made each week? (including your Main Post) Answer: In total you have to place 1 post and 2 replies to other posts

6.Should you submit your Discussion Board Main Post to the Discussion Thread area, or submit it to the “Submit Assignments” area? Answer: you post in the main board area where there is an icon that allows you to post

7.Where do you submit your Individual Project each week?
Answer: the Unit 1 Individual Project submissions area of the classroom

8.Who are the authors of your online textbook?
Answer: The Editorial Board

9.Submitting another person's work as one's own is called what? Answer: plagerism or cheating

10.In addition to calling your instructor’s office phone #, or e-mailing your instructor, what is another way you can communicate with your instructor during the week? Answer: you can instant message your instructors

11.What are your instructor’s Office Hours?
Answer: 9 a.m. - 5 p.m. monday - friday

12.Where are all of your weekly assignment directions located? Answer:...
Continue Reading

Please join StudyMode to read the full document

You May Also Find These Documents Helpful

  • Essay about Discussion Board
  • Discussion Board Essay
  • Discussion Board Forum 1 Essay
  • Discussion Board 1 2 Essay
  • group discussion board 2 Essay
  • Discussion Board 4 Essay
  • Discussion Board Post in Apa Essay
  • Discussion Boards Hsa 520 Essay

Become a StudyMode Member

Sign Up - It's Free