results for "Ese Kritike"

  • Kalimi Nga Miti I Europës Tek Ideja E Europës

    kjo situatë shpirtërore e këtyre autorëve, ku Volteri ka një lutje që ai ia drejton direkt Zotit. Këtu fillon polemika antieuropiane në funksion të...

    13645 Words | 34 Pages

  • Analiza Sociologjike

    zakonore penale e shqiptarëve, Tiranë: 8 Nëntori Fishta, Gjergj. 1999. Lahuta e Malcis. Tiranë: shtëpia botuese “Çabej” _____. 2002. Estetikë dhe...

    59259 Words | 171 Pages

tracking img