Three Men

Topics: Cricket, India national cricket team, International Cricket Council Pages: 3 (349 words) Published: March 10, 2013
fgjhrrethreth | | | | | |

1. The world’s top cricketers were auctioned off for the DLF Indian Premier League in Mumbai on February 20, 2008. Which cricketer attracted the highest price? 

Answer: Mahendra Singh Dhoni (India)

2. Who won the Deodhar Trophy Cricket played in Mumbai on March 9, 2010 ? 

Answer: North Zone

3. Who holds the record for the highest number of runs in Test Cricket ? 

Answer: Sachin Tendulkar

4. Which country will host 2015–Cricket World Cup ? 

Answer: Australia & New Zealand

5. The cricketer who became the brand Ambassador of ‘Indigo Nation’ is— 

Answer: Anil Kumble

6. The highest wicket taker in test matches is now— 

Answer: Muthia Murlitharan

7. Which country has won the ICC Twenty-20 World Cup Cricket played in May 2010 ? 

Answer: England

8. Standard cricket bats are made of— 

Answer: Willow wood

9. The most popular game in the United States of America is— 

Answer: Cricket

10. Who is the first cricket player from Kerala to make a test debut ? 

Answer: T. Yohannan

11. Who is the latest Indian to have joined the ranks of those who have achieved the distinction of having scored a century on their debut in a test match ? 

Answer: Sehwag

12. The winner of Devdhar Trophy in Cricket played in March 2010 was— 

Answer: North Zone

13. The winner of the Ranji Trophy Cricket played in January 2010 was— 

Answer: Mumbai

14. Who won the Asia Cup Cricket Tournament 2010 ? 

Answer: India

15. In which year was the first cricket world cup held?
Answer: 1975
16. What is the world record score by a team in first class cricket? Answer: 1107 all out
17. Who was the first cricketer to take 300 wickets in Test cricket? Answer: Fred Trueman
18. Who is the only player to score a century and take 10 or more wickets in the same Test Match? Answer: Ian Botham
19. Who is the only wicket-keeper to score 3000 runs and make 300 dismissals in Test cricket? Answer: Rodney...
Continue Reading

Please join StudyMode to read the full document

You May Also Find These Documents Helpful

  • Three Men in a Boat Essay
  • Essay on Book Review: Three Men In A Boat
  • Three Men In A Boat Essay
  • “Three Men in a Boat and Nothing of the Dog” Analyses Essay
  • Essay on Jerom K. Jerom Three Men in a Boat. Review
  • Analiz Three Man In A Boat Essay
  • Summary of 3 Men in a Boat Essay
  • Essay on Three Men in a Boat

Become a StudyMode Member

Sign Up - It's Free