Shool Work

Only available on StudyMode
  • Download(s) : 17
  • Published : January 18, 2012
Open Document
Text Preview
Excel Chapter 2 - Formulas, Functions, Formatting, and Web Queries

MULTIPLE CHOICE

1.To start a new line in a cell, press ____ after each line, except for the last line, which is completed by clicking the Enter box, pressing the ENTER key, or pressing one of the arrow keys. a.|ALT+ENTER|c.|SHIFT+ENTER|

b.|CTRL+ENTER|d.|TAB+ENTER|

ANS:APTS:1REF:EX 87

2.If a cell has a two-digit year of 32, Excel automatically changes it to a four-digit year of ____. a.|1732|c.|1932|
b.|1832|d.|2032|

ANS:CPTS:1REF:EX 88

3.Every time you enter a value into a cell in the worksheet, Excel automatically ____ formulas. a.|recalculates new|c.|recalculates old|
b.|recalculates some|d.|recalculates all|

ANS:DPTS:1REF:EX 90

4.To save a previously saved workbook with a new name or on a different drive, ____. a.|click the Save button on the Quick Access Toolbar|
b.|click Save As on the File menu|
c.|press CTRL+S|
d.|click Save on the File menu|

ANS:APTS:1REF:EX 90

5.All of the following are valid Excel arithmetic operators except ____. a.|^|c.|%|
b.|*|d.|>|

ANS:DPTS:1REF:EX 92

6.When Excel follows the order of operations, the formula, 8 * 3 + 2, equals ____. a.|40|c.|48|
b.|26|d.|13|

ANS:BPTS:1REF:EX 92

7.When an error occurs in a formula in a cell, Excel displays the ____ button next to the cell and identifies the cell with the error by placing a green triangle in the upper left of the cell. a.|Smart Tag Actions|c.|Trace Error|

b.|AutoCorrect Options|d.|Auto Fill Options|

ANS:CPTS:1REF:EX 96

8.The ____ button lists formatting options following an insertion of cells, row, or columns. a.|Paste Options|c.|Auto Fill Options|
b.|Insert Options|d.|AutoCorrect Options|

ANS:BPTS:1REF:EX 97

9.In Excel, functions can be entered using any of the following methods except the ____. a.|Function command on the Tools menu|c.|Insert Function box in the formula bar| b.|keyboard or mouse|d.|AutoSum command on the Formulas tab|

ANS:APTS:1REF:EX 98

10.How do you activate Range Finder to verify a formula in a cell? a.|Range Finder does not verify formulas|c.|Double-click in the cell| b.|Press the ESC key|d.|Click the Range Finder button|

ANS:CPTS:1REF:EX 106

11.Using the ____ button on the Ribbon instructs Excel to display additional decimal places in a cell. a.|AutoFormat|c.|Increase Decimal|
b.|Currency Style|d.|Percent Style|

ANS:CPTS:1REF:EX 116

12.Click ____ in the Conditional Formatting gallery to display the New Formatting Rule dialog box. a.|Rule Format|c.|New Format|
b.|New Rule|d.|Format Rule|

ANS:BPTS:1REF:EX 119

13.When Excel starts and the blank worksheet displays on the screen, all of the columns have a default width of ____. a.|8.43 characters, or 64 pixels|c.|12.75 points, or 17 pixels| b.|64 characters, or 8.43 pixels|d.|17 points, or 12.75 pixels|

ANS:APTS:1REF:EX 122

14.____ means that the width of the column will be increased or decreased so the widest entry will fit in the column. a.|Auto column adjust|c.|Auto adjust|
b.|Width fit|d.|Best fit|

ANS:DPTS:1REF:EX 122

15.To instruct Excel to display a hidden column, position the mouse pointer to the ____. a.|left of the column heading boundary where the hidden column is located and then drag to the right| b.|right of the column heading boundary where the hidden column is located and then drag to the left| c.|left of the column heading boundary where the hidden column is located and then drag to the left| d.|right of the column heading boundary where the hidden column is located and then drag to the right|

ANS:DPTS:1REF:EX 122

16.If you want to increase or decrease column width significantly, you can right-click a column heading and then use the ____ command on the shortcut menu to change the column’s width. a.|Column Width|c.|Width Adjustment|

b.|Adjust Width|d.|Increase Column|

ANS:APTS:...
tracking img