Psy 201 Week 7 Testing Intelligence

Only available on StudyMode
  • Topic: Segunda División, La Liga, Real Betis
  • Pages : 3 (604 words )
  • Download(s) : 301
  • Published : February 1, 2013
Open Document
Text Preview
PSY 201 Week 7 Testing intelligence
1. Desert is to oasis as ocean is to
Correct Answer: Island
2. Which number should come next in the series? 1,4,9,16,25
Correct Answer: 36
3. Choose the conclusion that validly follows from the argument below. All kittens are playful Some pets are kittens Therefore
Correct Answer: Some pets are playful
4. When the shape on the left is folded at the dotted lines which shape does it produce? Correct Answer: A
5. A rancher is building an open-ended (straight) fence by stringing wire between posts 25 metres apart. If the fence is 100 metres long how many posts should the rancher use? Correct Answer: 5
6. When the shape on the left is folded at the dotted lines which shape does it produce? Correct Answer: C
7. Rearrange the following letters to make a single word and then choose the category in which it belongs. RASPI Correct Answer: City (PARIS)
8. Which of the patterns completes the series?
Correct Answer: C
9. Which is the odd one out?
Correct Answer: C
10. Real Madrid is first in the league and Real Betis is fifth while Osasuna is right between them. If Barcelona has more points than Celta Vigo and Celta Vigo is exactly below Osasuna then who is second?. Correct Answer: Barcelona

11. If the day before yesterday is two days after Monday then what day is it today? Correct Answer: Friday
12. Which of the patterns completes the series?
Correct Answer: B
13. Joe was both 5th highest and 5th lowest in a race. How many people participated? Correct Answer: 9
14. Aztecs is to Mexico as Incas is to
Correct Answer: Peru
15. Which is the odd one out?
Correct Answer: C
16. When the shape on the left is folded at the dotted line which shape does it produce? Correct Answer: B
17. Which pattern is missing?
Correct Answer: A
18. Tiger is to stripes as leopard is to
Correct Answer: Spots
19. Which number should come next in the series?
3, 9, 6, 12, 9, 15, 12, 18
Correct Answer: 15
20. If two typists can type...
tracking img