Project Management and Page

Topics: Project management, Systems Development Life Cycle, Requirements analysis Pages: 91 (14448 words) Published: August 24, 2012
Multiple Choice Questions
CH. 5
49.Which of the following describes e-commerce?
A)Buying products from each other
B)Buying services from each other
C)Selling services from each other
D)All of the above

Answer: D Page: 238 Difficulty: Medium

50.Which of the following is part of the four main segments for e-commerce? A)B2B
B)B2C
C)C2B
D)All of the above

Answer: D Page: 238 Difficulty: Easy

51.Which segment do eBay, Amazon.com, and LandsEnd.com belong? A)B2Bs
B)B2Cs
C)C2Bs
D)C2Cs

Answer: B Difficulty: Medium
52.Which segment focuses on consumers dealing with each other? A)B2B
B)B2C
C)C2B
D)C2C

Answer: D Page: 240 Difficulty: Medium

53.Which segment is eBay an example?
A)B2B
B)C2B
C)C2C
D)None of the above

Answer: D Page: 240 Difficulty: Medium

54.Which segment is most of the media's attention focused on? A)B2B
B)B2C
C)C2B
D)C2C

Answer: B Page: 240 Difficulty: Easy

55.In which segment is the dollar volume of e-commerce expected to be concentrated? A)B2B
B)B2C
C)C2B
D)C2C

Answer: A Page: 240 Difficulty: Medium

56.What combines purchase requests from multiple buyers into a single large order, which justifies a discount from the business? A)Digital divide
B)Global digital divide
C)Demand aggregation
D)None of the above

Answer: C Page: 249 Difficulty: Easy
57.The best products to sell in B2C e-commerce are:
A)Small products
B)Digital products
C)Specialty products
D)Fresh products

Answer: B Page: 248 Difficulty: Medium

58.Which products are people most likely to be more uncomfortable buying on the Internet? A)Books
B)Furniture
C)Movies
D)All of the above

Answer: B Page: 248 Difficulty: Medium

59.Which products are people most likely to be comfortable buying on the Internet? A)Books
B)PCs
C)CDs
D)All of the above

Answer: D Page: 248 Difficulty: Medium

60.Digital products are best suited for B2C e-commerce because they: A)Are commoditylike products
B)Can be mass-customized and personalized
C)Can be delivered at the time of purchase
D)All of the above

Answer: D Page: 248 Difficulty: Medium

61.The set of marketing tools that the firm uses to pursue its marketing objectives in the target market is called a(n): A)Customer mix
B)Competitor mix
C)Marketing mix
D)All of the above

Answer: C Page: 252 Difficulty: Easy
62.All of the following are techniques B2C e-commerce companies use to attract customers, except: A)Registering with search engines
B)Viral marketing
C)Online ads
D)Virtual marketing

Answer: D Page: 253 Difficulty: Medium

63.What encourages users of a product or service supplied by a B2C company to ask friends to join in as well? A)Spam
B)Viral marketing
C)Affiliate programs
D)None of the above

Answer: B Page: 253 Difficulty: Easy

64.What is an arrangement made between e-commerce sites that direct users from one site to the other? A)Spam
B)Viral marketing
C)Affiliate programs
D)None of the above...
Continue Reading

Please join StudyMode to read the full document

You May Also Find These Documents Helpful

  • Effective and Efficient Project Management Essay
  • Essay on Project management
  • Project Management Essay
  • project management Essay
  • project management Essay
  • project management Essay
  • The Role of Project Management in Today Research Paper
  • Introduction to Project Management Essay

Become a StudyMode Member

Sign Up - It's Free