Pricing and Correct Answer

Only available on StudyMode
  • Download(s) : 317
  • Published : August 5, 2012
Open Document
Text Preview
Question 1
1 out of 1 points
| |
| A widely dispersed market favours which of the promotional methods?Answer| | | | | Correct Answer:| advertising|
| | | |
Question 2
1 out of 1 points
| |
| Hands-on experience with a product is possible with:Answer| | | | | Correct Answer:| trade exhibits|
| | | |
Question 3
1 out of 1 points
| |
| Which of the following is not a stage in the consumer decision-making process?Answer| | | | | Correct Answer:| ignore the problem|
| | | |
Question 4
1 out of 1 points
| |
| Which of the following rules does not apply to naming a product?Answer| | | | | Correct Answer:| selecting a name that is difficult to pronounce and hard to remember|
| | | |
Question 5
1 out of 1 points
| |
| Which traditional advertising medium has a low cost, can be scheduled on short notice, but requires high frequency to generate comprehension and retention:Answer| | | | | Correct Answer:| radio|

| | | |
Question 6
0 out of 1 points
| |
| A major responsibility of marketing is:Answer| | | | | Correct Answer:| to transform a basic product into a total product offering|
| | | |
Question 7
1 out of 1 points
| |
| Which of the following is not one of the basic promotional methods?Answer| | | | | Correct Answer:| all of the above are basic promotional methods|
| | | |
Question 8
1 out of 1 points
| |
| A estimates how much of a product or service will be purchased within a market in a defined time period.Answer| | | | | Correct Answer:| sales forecast|
| | | |
Question 9
1 out of 1 points
| |
| A pricing tactic whereby a firm sets a high price to convey an image of high quality or uniqueness is known as:Answer| | | | | Correct Answer:| prestige pricing|
| | | |
Question 10
1 out of 1 points
| |
| The right combination of advertising media depends on:Answer| | | | | Correct Answer:| the type of business|
| | | |
Question 11
1 out of 1 points
| |
| The consumer-oriented approach to marketing is the preferred philosophy for all types of businesses because it:Answer| | | | | Correct Answer:| all of the above|
| | | |
Question 12
1 out of 1 points
| |
| A brand:Answer| | | |
| Correct Answer:| is a verbal and/or symbolic means of identifying a product|
| | | |
Question 13
1 out of 1 points
| |
| The major problem with the method of determining promotional expenditures is the tendency to spend more when sales are increasing and less when they are declining.Answer| | | | | Correct Answer:| percentage of sales|

| | | |
Question 14
1 out of 1 points
| |
| A is defined as a group of customers or potential customers who have purchasing power and unsatisfied needs:Answer| | | | | Correct Answer:| market|
| | | |
Question 15
0 out of 1 points
| |
| The preferred method of determining promotional expenditures is:Answer| | | | | Correct Answer:| what it will take to do the job|
| | | |
Question 16
1 out of 1 points
| |
| Websites often fail to retain customers because:Answer| | | | | Correct Answer:| of slow downloading|
| | | |
Question 17
1 out of 1 points
| |
| Key factors which need to be considered in conducting a business analysis include:Answer| | | | | Correct Answer:| all of the above|
| | | |
Question 18
0 out of 1 points
| |
| Markup pricing may be expressed in terms of a percentage of either the or the cost.Answer| | | | | Correct Answer:| selling price|
| | | |
Question 19
1 out of 1 points
| |
| All of the following are reasons for implementing a penetration pricing strategy except:Answer| | | | | Correct Answer:| to rapidly recover start-up costs|
| | | |
Question 20
0 out...
tracking img