Cost

Only available on StudyMode
  • Download(s) : 97
  • Published : April 30, 2011
Open Document
Text Preview
Each and every person has the potential and free choice to pursue a career as an entrepreneur.

ANS:TPTS:1
NAT:AACSB Reflective Thinking | Motivation ConceptsKEY:pg 29

2.The generation of the 21st century may become known as generation E because they are becoming the most entrepreneurial generation since the Industrial Revolution.

ANS:TPTS:1
NAT:AACSB Reflective Thinking | Motivation ConceptsKEY:pg 29

3.Determining a person’s “entrepreneurial perspective” is an exact science.

ANS:FPTS:1
NAT:AACSB Reflective Thinking | Motivation ConceptsKEY:pg 29

4.Entrepreneurs are pessimists who see the cup half empty, rather than half full.

ANS:FPTS:1
NAT:AACSB Reflective Thinking | Motivation ConceptsKEY:pg 29

5.The Academy of Management Review is an example of a journal used in entrepreneurial research.

ANS:TPTS:1
NAT:AACSB Reflective Thinking | Motivation ConceptsKEY:pg 29

6.Government publications are used in researching small business.

ANS:TPTS:1
NAT:AACSB Reflective Thinking | Motivation ConceptsKEY:pg 30

7.Inexperience and incompetent management are the main reasons for failure.

ANS:TPTS:1
NAT:AACSB Reflective Thinking | Motivation ConceptsKEY:pg 29

8.Good entrepreneurs seek feedback from others.

ANS:TPTS:1
NAT:AACSB Reflective Thinking | Motivation ConceptsKEY:pg 31

9.A good trait for an entrepreneur is to be a calculated risk taker.

ANS:TPTS:1
NAT:AACSB Reflective Thinking | Motivation ConceptsKEY:pg 31

10.Most successful entrepreneurs have failed at one time or another.

ANS:TPTS:1
NAT:AACSB Reflective Thinking | Motivation ConceptsKEY:pg 31

11.Entrepreneurs do not need foresight.

ANS:FPTS:1
NAT:AACSB Reflective Thinking | Motivation ConceptsKEY:pg 31

12.Entrepreneurs typically have enough confidence to believe that they can make a difference in the final outcome of their ventures.

ANS:TPTS:1
NAT:AACSB Reflective Thinking | Motivation ConceptsKEY:pg 29

13.Publications, direct observation, speeches and presentations are all major sources of information that supply data related to the entrepreneurial perspective.

ANS:TPTS:1
NAT:AACSB Reflective Thinking | Motivation ConceptsKEY:pg 29-30

14.There are less than five types of printed research resources available on entrepreneur characteristics.

ANS:FPTS:1
NAT:AACSB Reflective Thinking | Motivation ConceptsKEY:pg 30

15.Commitment, determination, and perseverance are the only characteristics one needs to become a successful entrepreneur.

ANS:FPTS:1
NAT:AACSB Reflective Thinking | Motivation ConceptsKEY:pg 30

16.Creativity was once regarded as an exclusively inherited trait.

ANS:TPTS:1
NAT:AACSB Reflective Thinking | Motivation ConceptsKEY:pg 34

17.Selfishness and a need for power are two characteristics common in entrepreneurs.

ANS:FPTS:1
NAT:AACSB Reflective Thinking | Motivation ConceptsKEY:pg 30

18.Successful entrepreneurs fear failure the same way all people do.

ANS:FPTS:1
NAT:AACSB Reflective Thinking | Motivation ConceptsKEY:pg 32

19.Entrepreneurs are fiercely independent but understand the need for a strong entrepreneurial team.

ANS:TPTS:1
NAT:AACSB Reflective Thinking | Motivation ConceptsKEY:pg 36

20.Entrepreneurs usually have an internal locus of control.

ANS:TPTS:1
NAT:AACSB Reflective Thinking | Motivation ConceptsKEY:pg 34

21.There are many risks in entrepreneurship.

ANS:TPTS:1
NAT:...
tracking img