Comp100 Study Guide

Only available on StudyMode
  • Download(s) : 36
  • Published : March 10, 2013
Open Document
Text Preview
Exploring Microsoft Office 2010 Volume 1
Excel Chapter 2
Testbank

1) Semi-selection or pointing
A) indicates a cells relative location from the cell containing the formula. B) indicates a cell's specific location and the reference does not change when you copy the formula. C) is the process of using the mouse to select cells while building a formula. D) creates an Equals (=) sign.

Answer: C
Diff: 1
Reference: Formula Basics
Objective: 1
AppChap: Excel 2: Formulas and Functions

2) A formula in Excel must begin with
A) a cell's specific location.
B) a cells relative location.
C) both an absolute and a relative cell reference.
D) an Equals (=) sign.
Answer: D
Diff: 1
Reference: Formula Basics
Objective: 1
AppChap: Excel 2: Formulas and Functions

3) A relative cell reference
A) indicates a cell's specific location and the reference does not change when you copy the formula. B) contains both an absolute and a relative cell reference.
C) indicates a cells relative location from the cell containing the formula; the reference changes when you copy the formula. D) occurs when a formula directly or indirectly refers to the cell containing the formula. Answer: C

Diff: 1
Reference: Formula Basics
Objective: 2
AppChap: Excel 2: Formulas and Functions

4) An absolute cell reference
A) causes a potential error.
B) indicates a cell's specific location and the reference does not change when you copy the formula. C) occurs when a formula directly or indirectly refers to the cell containing the formula. D) contains both an absolute and a relative cell reference.

Answer: B
Diff: 1
Reference: Formula Basics
Objective: 2
AppChap: Excel 2: Formulas and Functions

5) A mixed cell reference
A) occurs when a formula directly or indirectly refers to the cell containing the formula. B) causes a potential error.
C) contains absolute or relative cell references, but not both. D) contains both an absolute and a relative cell reference.
Answer: D
Diff: 1
Reference: Formula Basics
Objective: 2
AppChap: Excel 2: Formulas and Functions

6) A circular reference
A) is a predefined formula that performs a calculation.
B) is a rule that governs the structure and components for functions. C) occurs when a formula directly or indirectly refers to the cell containing the formula. D) is an input such as a cell reference or a value needed to complete a function. Answer: C

Diff: 1
Reference: Formula Basics
Objective: 3
AppChap: Excel 2: Formulas and Functions

7) Excel displays a green arrow in the top left corner of a cell if it detects a A) cell reference or a value.
B) rule that governs components of functions.
C) potential error.
D) predefined formula that performs a calculation.
Answer: C
Diff: 1
Reference: Formula Basics
Objective: 3
AppChap: Excel 2: Formulas and Functions

8) A function is a
A) predefined formula that performs a calculation.
B) cell reference or a value.
C) list of values and defined names as you enter a spreadsheet. D) set of rules that govern the structure and components for a formula. Answer: A
Diff: 1
Reference: Function Basics
Objective: 4
AppChap: Excel 2: Formulas and Functions

9) Syntax (as it applies to Excel 2010)
A) displays a list of functions and defined names as you enter a function. B) is a small pop-up description that displays the arguments for a function as you enter it. C) is a set of rules that govern the structure and components for a function. D) is an input such as a cell reference or a value needed to complete a function. Answer: C

Diff: 1
Reference: Function Basics
Objective: 3
AppChap: Excel 2: Formulas and Functions

10) An Argument (as it applies to Excel 2010)
A) calculates the total of values contained in two or more cells. B) displays a list of functions and defined names as you enter a function. C) is an input such as a cell reference or a value needed to complete a function. D) is a small...
tracking img