Unit 1-7 Test

Only available on StudyMode
  • Download(s) : 1299
  • Published : November 18, 2012
Open Document
Text Preview
Question 1
0 out of 2 points
| |
| Most people can think at _______ times the rate at which most people talk.Answer| | | | | Correct Answer:| 3 to 4|
| | | |
Question 2
0 out of 2 points
| |
| Defining a computer as "a programmable electronic device that stores, retrieves, and processes data" represents what type of meaning?Answer| | | | | Correct Answer:| denotation|
| | | |
Question 3
2 out of 2 points
| |
| The answer to all of the following questions can help you avoid self-fulfilling prophecies except:Answer| | | | | Correct Answer:| Why can't I compete with others who do the predicted behavior?|

| | | |
Question 4
0 out of 2 points
| |
| Which of the following questions can help you find ways to become more other-oriented?Answer| | | | | Correct Answer:| all of the above|
| | | |
Question 5
0 out of 2 points
| |
| Self-awareness, an understanding of your core identity, isAnswer| | | | | Correct Answer:| all of the above.|
| | | |
Question 6
2 out of 2 points
| |
| Howard Giles' Communication Accommodation TheoryAnswer| | | | | Correct Answer:| claims that when another group is attractive and powerful, we adapt our communication style to their speech behaviors and norms|

| | | |
Question 7
2 out of 2 points
| |
| Immediately after listening to a short talk, most of us cannot accurately report _____ percent of what was said.Answer| | | | | Correct Answer:| 50|
| | | |
Question 8
2 out of 2 points
| |
| Researchers suggest that _____________ percent of the meaning we generate when interacting with others may be conveyed through nonverbal behaviors.Answer| | | | | Correct Answer:| 60 to 70|

| | | |
Question 9
2 out of 2 points
| |
| Your textbook presents seven key elements of effective communication. The first element on that list isAnswer| | | | | Correct Answer:| Self|
| | | |
Question 10
2 out of 2 points
| |
| ______________ is the ability to restate what people say in a way that indicates you have understood what they mean.Answer| | | | | Correct Answer:| Paraphrasing|
| | | |
Question 11
2 out of 2 points
| |
| On average, we spend approximately ____________ of our communicating time listeningAnswer| | | | | Correct Answer:| 40-70 percent|
| | | |
Question 12
0 out of 2 points
| |
| Why are many people confident when asked to sing in a choir, but nervous when asked to sing solo?Answer| | | | | Correct Answer:| fear of the spotlight|
| | | |
Question 13
0 out of 2 points
| |
| Which of the following is not a characteristic of paraphrasing?Answer| | | | | Correct Answer:| the ability to repeat exactly what a person has said|
| | | |
Question 14
0 out of 2 points
| |
| If you are willing to stand up for yourself in appropriate ways to fulfill your needs, you are practicingAnswer| | | | | Correct Answer:| self-assertiveness|
| | | |
Question 15
0 out of 2 points
| |
| Immediacy strategies refer toAnswer| | | |
| Correct Answer:| the extent to which you seem approchable or likable.|
| | | |
Question 16
2 out of 2 points
| |
| Members of most work groups interact with one another at Hall'sAnswer| | | | | Correct Answer:| social distance|
| | | |
Question 17
0 out of 2 points
| |
| Which media was used extensively to report events and opinions during citizen uprisings and protests in Iran in 2009?Answer| | | | | Correct Answer:| Twitter|
| | | |
Question 18
2 out of 2 points
| |
| A study by the Business-Higher Education Forum listed _________________ as the most important skill area for career preparation in college.Answer| | | | | Correct Answer:| oral communication skills|

| | | |
Question 19...
tracking img